Τηλ: 2271078700 - Email: info@glotsos.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

καλέστε μας στο 2271078700

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Κατόπιν συνεννόησης

Το www.glotsos.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Θα προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση για το κόστος των μεταφορικών πριν την αποστολή της παραγγελίας και της κατάθεσης των χρημάτων στην τράπεζα. Για να ελαχιστοποιήσετε το μεταφορικό κόστος μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες σε Αθήνα και Θεσ/νίκη. Ωστόσο ο πελάτης μπορεί να μας υποδείξει την μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας του.

Τα πρακτορεία μεταφορών δεν εξυπηρετούν αντικαταβολές και για το λόγο αυτό πρέπει να προηγηθεί η κατάθεση των μεταφορικών εξόδων στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός τριών-πέντε (3-5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, απομακρυσμένα νησιά κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αλλαγή διεύθυνσης παράδοσης της παραγγελίας σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί από εμάς.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για λόγους ασφαλείας για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το συνεργαζόμενο μεταφορέα απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή κάποιου σχετικού εγγράφου ενώ σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται καθώς με την υπογραφή σας επιβεβαιώνεται ότι τα προϊόντα παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση.Οι παραγγελίες παραδίδονται από τις μεταφορικές εταιρείες επί πεζοδρομίου και όχι σε δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές.