Τηλ: 2271078700 - Email: info@glotsos.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

καλέστε μας στο 2271078700

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Κατόπιν συνεννόησης

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαθέτουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Τράπεζα Eθνική

IBAN: GR 4901107600000076043003946 

Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΚΛΩΤΣΟΣ Ε.Π.Ε.

Ως αιτιολογία στην κατάθεση σας παρακαλούμε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας. 

Στις περιπτώσεις που υπάρχουν έξοδα για την εκτέλεση της τραπεζικής συναλλαγής, τα επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης. 

Για ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo αποδεικτικό πληρωμής μέσω email στο glotsos@otenet.gr είτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2271078700.

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε Τράπεζας.

Η πληρωμή του ποσού πραγματοποιείται μέσω της πύλης πληρωμών της τράπεζας  και εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής. Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του πελάτη που καταχωρούνται δεν αποθηκεύονται κάπου, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με την χρέωση των χρεωστικών ή πιστωτικών σας καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το www.glotsos.gr δεν αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής σας κάρτας. Κάθε φορά λοιπόν που πραγματοποιείτε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, θα πρέπει να καταχωρείτε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.

3. Παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα

Εφόσον σας εξυπηρετεί, μπορείτε να εξοφλήσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας που βρίσκεται στη διεύθυνση Εμπορίου 21 Καρδαμάδα Χίος.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η εξόφληση του ποσού παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών. Εάν η πληρωμή δεν έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.